We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zijn op zoek naar een nieuwe plek voor Sky. Ze is nu drie jaar bij ons, maar ik heb een langdurige blessure, waardoor ik haar niet meer kan berijden.

Sky is 1,46m en een ontzettend leuke, lieve en aanhankelijke pony. Springen, zonder zadel rijden en met neckrope doet ze allemaal met plezier! Ze is super leergierig en werkt graag. Het is een nieuwsgierige pony met een sterk karakter, eigenwijs, maar betrouwbaar. Ze zal er ook nooit zomaar vandoor schieten. Ik ga regelmatig met haar op buitenrit, wat ze heel interessant en leuk vindt. Ze is goed verkeersmak; ze schrikt niet snel, ook niet van honden, zwaar verkeer of motoren.

Sky is net in mei 9 jaar geworden. Ze komt oorspronkelijk uit Portugal en heeft voor ons één andere eigenaar gehad in Nederland. Ze is gezond en in 2021 klinisch goedgekeurd.

Een perfecte pony voor een ervaren ruiter die een leuke recreatie pony zoekt. Maar ook als je verder wilt met dressuur of springen, is er zeker meer uit te halen. Niet geschikt voor hele kleine kinderen, want soms is ze wat dominant en heeft ze leiding nodig.

Sky heeft geen ijzers, hoeven zijn regelmatig gekapt en ze is in oktober ingeënt tegen influenza en tetanus. Ook onlangs door tandarts nagekeken.

We zoeken een liefdevolle plek voor Sky waar ze niet alleen staat.Geen handelaren.
Zadel, hoofdstel etc. kunnen worden overgenomen tegen meerprijs.

Voor meer informatie of afspraak kan je mijn moeder mailen: remke.bouwman@gmail.com

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.