We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

English below!

Raiko (30-4-2021)
Filou x Everdale
169 cm / 16.3 h
Volledig gekeurd incl hals en rug

Vraagprijs is ex BTW - mogelijkheden bespreekbaar.
+31618586283

Raiko is een super lieve, grote en gezonde ruin. Hij beschikt over 3 uitstekende basisgangen. Een goede ruime en zuivere stap. Een draf met een goed doortredend achterbeen en een mooi vrij voorbeen en een actieve opwaartse galop waarin hij voldoende buiging in de gewrichten laat zien. Hij is mooi aan de maat en staat goed in het model. Hij is mooi co mpact en straalt veel bloed uit.

Raiko is enorm meewerkend en leert snel.
momenteel wordt hij beleerd zonder problemen.

Hij komt in de wei en in de paddock en kent ook de stapmolen. Hij kan alleen staan, maar ia ook graag samen met een vriendje. 

Raiko heeft geen stalgebreken

Raiko is bij ons gefokt. Zijn moeder is recent verkocht evenals zijn half zusje en broertje uit dezelfde moeder.

Afstamming:
Filou

Everdale won als vierjarige de Pavo Cup nadat hij als driejarige met topcijfers werd goedgekeurd, maakt inmiddels furore onder Charlotte Fry in de hoogste klasse en draait momenteel mee als een van de beste paarden op GP niveau. In januari won hij in Amsterdam nog de wereldbekerkwalificatie met ruim 88% en afgelopen week won hij ook de finale in Riyadh

Pedigree:


As a 4-year old, Everdale won the Pavo cup. He is successfully being ridden by Charlotte Fry at GP level. In January he won the World Cup in Amsterdam with a score of 88% and the World Cup final in Riyadh with 75% Riyhad met 75%.

Stamboom

Vader Filou
Vader van vader for Romance
v.v.v. Furst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Pandora
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Pavedena A.A.
Moeder Ina
Vader van moeder Everdale
STER, KEUR
v.v.m. Lord Leatherdale
m.v.m. Aliska K.
STER, ELITE, EPTM, PROK
Moeder van moeder Ballerina II
v.m.m. Don Gregory
m.m.m. Balerina